O’G3NE in halve finale Songfestival; heel Nederland wenst zusjes succes

Geschreven door op 11 mei 2017 om 15:18
OG3NE, O'G3NE - Foto: Robin Kamphuis (wikimedia Commons)

Het is zover: de tweede halve finale van het Songfestival 2017 in Kiev! Op 11 mei is Nederland aan de beurt! Zal O’G3NE de finale weten te halen?

O’G3NE in halve finale

Op 11 mei is het zover: de tweede halve finale van het Songfestival in Kiev! Op dinsdag 9 mei konden we al zien hoe buurland België de finale bereikte. Nu is het de beurt aan O’G3NE om Nederland naar de finale te zingen. Met het nummer ‘Lights and Shadows‘ weten de zusjes veel aandacht te trekken bij alle buurlanden. Maar of het genoeg is om de finale te halen is nog de vraag.

Nederland wenst O’G3NE succes

Heel Nederland heeft het erover: het Songfestival 2017. Veel mensen, waaronder Frans Bauer en de burgemeester van Moerdijk, wensen de Nederlandse zusjes succes tijdens het optreden.

‘Lights and Shadows’

Met het nummer ‘Lights and Shadows‘ proberen Lisa, Amy en Shelley de finale van het Songfestival 2017 te halen. Het nummer is geschreven voor de zieke moeder van de meiden. Later besloot O’G3NE dit bijzondere nummer te gebruiken voor hun deelname aan het Songfestival in Kiev. Bekijk hieronder de videoclip van de single ‘Lights ans Shadows‘:

YouTube player

Wat denk jij?

Weten de drie Nederlandse zusjes het voor elkaar te krijgen om de finale te bereiken? Laat het ons weten in de poll hieronder:

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · O'G3NE nieuws · Videos · Viral