The Paladins brengt ‘New World’ naar Amsterdam, Weert en Arnhem

Geschreven door op 12 maart 2019 om 16:23
The Paladins - Foto YouTube screenshot

In juni 2019 komt The Paladins voor maar liefst drie shows naar Nederland. De concerten staan in het teken van het nieuwe album ‘New World’

The Paladins naar Nederland

The Paladins komt naar Nederland! De rockabilly band treedt in juni 2019 maar liefst drie keer op in verschillende steden. Het eerste concert vindt plaats op donderdag 13 juni 2019 in Luxor Live te Arnhem. Een dag later, op vrijdag 14 juni 2019, staan de mannen in De Bosuil in Weert. Op zondag 16 juni 2019 vindt in Q-Factory te Amsterdam de laatste show plaats. Alle optredens staan in het teken van het nieuwe album ‘New World‘, dat in april 2017 uitkwam.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te verkrijgen via de websites van Luxor Live, De Bosuil en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

The Paladins

Begin jaren tachtig werd de formatie opgericht door gitarist Dave Gonzalez en contrabassist Thomas Yearsley. Zo’n vijfentwintig jaar later gingen de muzikanten uit elkaar, maar zijn sinds de reünie in 2014 weer bij elkaar. De groep staat bekend om haar opzwepende mix van rockabilly, blues en rock. De cover van ‘Lover’s Rock‘ zorgde voor het succes van de groep.

Beluister hier de track:

 

Bron: De Bosuil, Q-Factory, Luxor Live, Cultuurpodium Boerderij

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.