“Justin Bieber komt nog voor 2020 met nieuw album”

Geschreven door op 8 oktober 2019 om 11:12
Justin Bieber - Foto: (Flickr) Disney | ABC Television Group (licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/ (CC BY-ND 2.0)

Justin Bieber heeft onthuld dat hij nog voor het einde van het jaar met een gloednieuw album komt. De zanger deelde zijn plannen via een video op Instagram.

Justin Bieber komt met nieuw album

Groot nieuws voor alle Beliebers! Justin Bieber komt nog dit jaar met een nieuw album. De zanger onthulde het grote nieuws in een Instagram Live video met echtgenote Hailey Bieber. De aankondiging van het nieuwe album was niet het enige nieuws dat Justin voor zijn fans in petto had. De 25-jarige Canadees verklapte tevens dat hij binnenkort met een gloednieuwe single komt. Wanneer Beliebers het nieuwe album en de single mogen verwachten, is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?On Instagram Live today, Justin Bieber announced that he will be releasing a new song and an album before the year is over! ?

Een bericht gedeeld door JBCrewdotcom (@justinbiebercrewbackup) op

‘Purpose’

Fans van de zanger wachten inmiddels al bijna vier jaar op een nieuw album. Sinds de release van Biebers vorige plaat ‘Purpose’ in 2015 heeft de popster geen eigen singles meer uitgebracht. Wel werkte Justin veelvuldig samen met artiesten. Zo was hij te horen op nummers van onder anderen Ed Sheeran en Billie Eilish.

YouTube player

 

Bron: Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.