Krezip brengt nieuwe single ‘How Would You Feel’ uit

Geschreven door op 5 juni 2019 om 13:52
Live on the Beach Jacqueline Govaert (Krezip) - Fotocredits Shura - Wikimedia Commons

Krezip is terug met een nieuwe single! ‘How Would You Feel’ is het tweede nummer van de Tilburgse groep sinds de comeback in februari 2019. De track is tevens de opvolger van het populaire ‘Lost Without You’.

Nieuwe single Krezip

Groot nieuws voor fans van Krezip! De Nederlandse band heeft op woensdag 5 juni 2019 een nieuwe single uitgebracht. De groep maakte het nieuws een dag van tevoren bekend op social media en deelde vervolgens de video van het melancholische ‘How Would You Feel’ op YouTube.

De komst van het nummer kwam onverwachts, aangezien de formatie na de release van de vorige single aangaf dat er na ‘Lost Without You’ geen nieuwe muziek zou volgen. Alsnog veranderden de Tilburgers van gedachte. “Tussen alle mooie nieuwe avonturen die we samen weer mogen beleven was er ineens inspiratie voor nog een nieuwe song”, aldus frontvrouw Jacqueline Govaert.

Benieuwd geworden naar ‘How Would You Feel’? Beluister het nummer hier:

Comeback

Na veel geruchten werd in januari 2019 bekendgemaakt dat Krezip na tien jaar weer bij elkaar komt voor een optreden op Pinkpop. Het festival vindt dit jaar voor de vijftigste keer plaats. Het bleef echter niet bij een enkel optreden voor de groep. De Tilburgse formatie staat op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober 2019 op het podium van de Amsterdamse Ziggo Dome. Daarnaast bracht de band in januari 2019 de single ‘Lost Without You’ uit, die in korte tijd ruim zes miljoen keer gestreamd werd. Dit leverde het zestal een gouden plaat op.

 

Bronnen: Facebook: Krezip, YouTube, 3FM

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Krezip Nieuws · Nieuws