Diggy Dex geeft pop-up show bij Rijksmuseum Amsterdam

Geschreven door op 14 september 2018 om 15:13
Diggy Dex - Foto: Tezz Photography (Redactie ArtiestenNieuws)

Diggy Dex geeft op vrijdagavond 28 september 2018 een optreden in de passage van Nederlands grote culturele trots, het Rijksmusuem. Het concert van de rapper en singer-songwriter is onderdeel van de serie ‘muziek in het Rijksmuseum’. 

Tickets voor Diggy Dex

Het pop-up concert van de Nederlandse artiest vindt plaats op vrijdagavond 28 september 2018. De show is gratis, maar een kaartje is wel nodig. Kaarten zijn te reserveren vanaf vrijdag 14 september via deze link.

Vereerd

De rapper noemt een eer dat hij bij de passage van het Rijksmuseum mag spelen.

 “Ik ben ontzettend vereerd te mogen spelen op deze unieke locatie onder het prachtige Rijksmuseum. Een geweldige plek om muziek en kunst samen te laten smelten. Samen met de band kijk ik dan ook enorm uit naar dit concert!” – Diggy Dex tegen het Rijksmuseum

Concerten bij het Rijksmuseum

‘Muziek in het Rijksmuseum’ is bedoeld om het museumbezoek te verrijken voor een zo groot mogelijk publiek. In 2017 werden er ook al verschillende concerten gegeven bij het beroemde Museumplein. Eerder dit jaar speelde de Nederlandse Bachvereniging nog samen met klavecinist Richard Egarr in de Eregalerij, de zaal van de Nachtwacht.

 

Bronnen: Universe.com, Rijksmuseum.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.