Red Hot Chili Peppers Goffertpark concert 2012

Geschreven door op 22 november 2011 om 11:23
Red Hot Chili Peppers - Foto: Warner Bros. | commons.wikimedia.org

De Red Hot Chili Peppers komen weer naar Nederland! Op 28 juni 2012 geeft de Amerikaanse band een concert in het Goffertpark, Nijmegen.

Red Hot Chili Peppers concert

We gaan net de winter in en het is voorlopig nog geen zomer. Toch hebben we al iets geweldigs om naar uit te kijken: Er is bekend gemaakt dat de Red Hot Chili Peppers aankomende zomer weer in ons land te vinden zijn! Op 28 juni 2012 geeft de Amerikaanse band een concert in het Goffertpark, Nijmegen. Tickets zijn vanaf vrijdag 25 november 10.00 uur te koop bij LiveNation.

De RHCP werd opgericht in 1983 in Los Angeles, Californië. De band combineert funk, rap, punk en pop op een unieke manier. Dit valt erg in de smaak en ze zijn dan ook enorm populair, ze hebben diverse megahits gehad sinds hun bestaan. De populariteit van de band zorgt wereldwijd voor veel uitverkochte concerten.

Dit betekent vrijdag om 10.00 uur klaar zitten om een ticket te bemachtigen. Ben jij in het bezit van een American Express Creditcard? Dan heb je geluk! Voor American Express bezitters is er vanaf woensdag 23 november 10.00 uur namelijk een exclusieve presale bij LiveNation. Misschien ben je morgen dus al in het bezit van een ticket!

*UPDATE* Inmiddels zijn de tickets in de verkoop gegaan! Lees jij dit artikel en kom je erachter dat het al is uitverkocht? Niet getreurd! Bij veilige ticketmarktplaatsen kun je nog Red Hot Chili  Tickets kopen. Succes!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.