The Weeknd lanceert korte film MANIA met nieuwe muziek

Geschreven door op 24 november 2016 om 15:01

Aanstaande vrijdag verschijnt het nieuwe album van The Weeknd, maar voor wie niet kan wachten heeft de zanger nu de korte film MANIA mét nieuwe muziek online gezet.

The Weeknd presenteert MANIA

Komende vrijdag komt het langverwachte nieuwe album Starboy van The Weeknd uit. In de aanloop naar de release is vanaf vandaag de korte film ‘MANIA’ te zien. In de video zijn ook twee nieuwe nummers van het album te horen: All I Know en Sidewalk. Ook de al eerder uitgebrachte liedjes Party Monster (met Lana Del Rey) en I Feel It Coming zijn te horen in de 12 minuten durende film. De regisseur van de film is Grant Singer, die ook al de video’s voor onder andere Starboy en Can’t Feel My Face deed.

Bekijk de korte film ‘MANIA’ hieronder:

YouTube player

‘Starboy’

Het nieuwe album Starboy van de zanger, die eigenlijk Ab?l Makkonen Tesfaye heet, komt aanstaande vrijdag 25 november uit. De eerste single was de gelijknamige titeltrack en wist in Nederland de nummer-een-positie in de Top 40 te bereiken. In februari komt de Canadese zanger naar de Ziggo Dome en dat concert is al helemaal uitverkocht. Het album is al te reserveren:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Weeknd Nieuws · Videos