Ladies of Soul geeft nog een extra concert op 12 februari

Geschreven door op 15 december 2016 om 10:54
Ladies of Soul - Bron YouTube

De vrouwen van Ladies of Soul komen op 10 en 11 februari naar de Ziggo Dome. Wegens populariteit geven ze nu ook een extra concert op 12 februari in de Amsterdamse concertzaal.

Ladies of Soul in de Ziggo Dome

De vrouwengroep bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer staan op 10, 11 en 12 februari in de Ziggo Dome Amsterdam. Dat is niet alles, ze hebben ook nog twee bijzondere gastartiesten uitgenodigd; Oleta Adams en Alain Clark! Wil jij er bij zijn? Kaarten zijn o.a. verkrijgbaar via de volgende kanalen:

Primair:

Ladies of Soul Tickets

Secundair: 

Ladies of Soul tickets

Ladies of Soul

De vijf kennen elkaar al van jongs af aan. Ze zijn allemaal met elkaar opgegroeid. Zo waren Oosterhuis en Lewis vroeger buurmeisjes, Rombley en Lewis van jongs af aan vriendinnen, en Oosterhuis en Dulfer kennen elkaar via familieleden. De vijf dames zijn uiteindelijk allemaal in de muziekwereld beland.

Na de dood van Whitney Houston in 2012 wist Tjeerd Oosterhuis (muzikant, producer) in samenwerking met de dames een succesvolle reeks concerten als eerbetoon neer te zetten. Ze waren zo succesvol dat het vijftal besloot om samen met de broer van Trijntje door te gaan: Ladies Of Soul werd geboren!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.