Oliver Heldens voor twee shows naar Maassilo in geboortestad Rotterdam

Geschreven door op 12 februari 2019 om 12:20
Oliver Heldens - Credits: Cooper Seykens - Bron: Press Kit Oliver Heldens (persmail The Media Nanny)

Voor het eerst in vier jaar tijd komt Oliver Heldens voor een show terug naar zijn geboortestad Rotterdam. De dj geeft in april 2019 twee shows in de Maassilo.

Oliver Heldens twee keer naar Maassilo

In april 2019 komt Oliver Heldens na vier jaar terug naar Rotterdam. In zijn geboortestad geeft hij maar liefst twee shows, die plaatsvinden in de Maassilo. Op vrijdag 12 april 2019 geeft de dj een 18+ show, die van 23:00 uur tot 5:00 uur duurt. De dag erna, op zaterdag 13 april 2019, zijn fans van alle leeftijden welkom tussen 14:00 uur en 19:00 uur. Met de optredens wordt het vijfjarig bestaan van Heldeep gevierd. De shows volgen na de ‘Heldeep 5′ tour, waarmee de producer door de Verenigde Staten, Canada en Mexico reist.

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!” zegt Oliver op de website van concertorganisator MOJO.

Kaartverkoop

Kaarten voor beide concerten gaan op vrijdag 15 februari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van Rotown en Ticketmaster. Voor de show van zaterdag 13 april 2019 zijn ook Meet & Greet tickets te verkrijgen. Uitverkocht? Kijk hier.

Standbeeld

Op woensdag 10 april 2019 wordt Oliver geëerd met een standbeeld in Krimpen aan den IJssel. Radiostation SLAM! heeft in opdracht van zijn luisteraars een standbeeld gemaakt voor de Rotterdammer.

Oliver Heldens

Sinds zijn doorbraak met track ‘Gecko’ heeft Heldens non-stop getoerd, waardoor hij ruim 650 shows wereldwijd op zijn naam heeft staan. Oliver heeft opgetreden tijdens grote festivals als Coachella, Tomorrowland en Lollapalooza.

 

Bron: Rotown, Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.