Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in 2019 terug naar Nederland

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 11:49
Nathaniel Rateliff & The Night Sweats: - Fotocredits Flickr kingArthur_aus (CC BY 2.0)

Nathaniel Rateliff komt met zijn begeleidingsband The Night Sweats naar Nederland! Begin 2019 staat de zanger met zijn band in Groningen, Utrecht en Nijmegen.

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats naar Nederland

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats komt terug naar Nederland! De Amerikaanse zanger treedt met zijn zevenkoppige begeleidingsband op in 2019 in Groningen, Utrecht en Nijmegen. Op donderdag 31 januari 2019 staan de mannen op het podium van De Oosterpoort in Groningen. Twee dagen later, op vrijdag 1 februari 2019, spelen de muzikanten in de Utrechtse TivoliVredenburg. De Nederlandse shows worden afgesloten op zaterdag 2 februari 2019 in Nijmegen bij poppodium Doornroosje.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar via onder andere Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 26 oktober 2018 om 10:00 uur. Uitverkocht? Kijk hier.

Nathaniel Rateliff

Rateliff bracht in 2010 zijn debuutalbum onder zijn eigen naam uit, genaamd ‘In Memory of Loss. Het album bevat folkmuziek, met onder andere een vleugje rock. In 2015 ging de zanger een samenwerking aan met The Night Sweats. Met deze band maakt de zanger up-tempo soul, waarin rhythm-and-blues ook een rol speelt. Het tweede en meest recente album van de heren, ‘Tearing At The Seams‘, kwam in maart 2018 uit.

 

Bron: De Oosterpoort, nathanielrateliff.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.