Titanic de musical in 2020-2021 te zien in Nederland

Geschreven door op 23 januari 2019 om 16:28
Titanic de musical - Fotocredits: funnytools - Bron: Pixabay (CC0)

Titanic de musical komt in het theaterseizoen van 2020-2021 weer naar Nederland. Dit keer onder leiding van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Titanic de musical in Nederland

Hans Cornelissen en Ruud de Graaf halen Titanic de musical in het seizoen 2020-2021 weer naar Nederland. Exacte data en locaties zijn nog niet bekend. Wel is bevestigd dat René van Kooten de hoofdrol vertolkt.

In 2001 ging de show al eerder in première in Koninklijk Theater Carré. Deze werd toen mede geproduceerd door Joop van den Ende, die destijds nauw betrokken was bij de Broadway voorstelling. Die werd voor het eerst getoond in 1997.

Meeslepend verhaal

De mannen van De Graaf & Cornelissen Entertainment hebben onder meer de producties van A Chorus line, My Fair lady, Evita en Kinky Boots op hun naam staan. Hans vertelt het volgende over deze kans: ”Het verhaal van Titanic is meeslepend, dramatisch en vol passie. Titanic de Musical is een prachtige Broadwaymusical en het is fantastisch dat wij voor Nederland de rechten hebben verkregen.”

Over de musical

In de voorstelling staat de reis van het cruiseschip Titanic centraal, die de haven verliet op 10 april 1912. Maar liefst 1301 passagiers en 941 bemanningsleden waren destijds aan boord. Het verhaal wordt verteld door zes mannen die op het schip werkten.

 

Bron: degraafencornelissen.nl, theaterencyclopedie.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Titanic de musical Nieuws