Van Halen bassist boos op One Direction

Geschreven door op 18 oktober 2012 om 14:14
One Direction - Fotocredits: Luisgavilan - (Flickr - CC BY-NC-ND 2.0)

Van Halen bassist Wolfgang van Halen heeft op Twitter hard uitgehaald naar de boys van One Direction. Hij claimde beledigd te zijn door “die waardeloze boy band One Direction”.

Een toevallig ontmoeting tussen One Direction en de legendarische rockband Van Halen is niet helemaal goed afgelopen. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is, maar het is wel duidelijk dat de mannen van Van Halen er allesbehalve blij mee waren.

Bassist Wolfgang van Halen liet zijn frustraties los op Twitter en liet weten net beledigd te zijn door die “waardeloze boy band #OneDirection in de lobby van hun hotel”: “Fun fact: Was just insulted by that shitty boy band #OneDirection in the lobby of our hotel this morning! Greetings Birmingham!”

In een tweet daarna liet de zoon van gitarist Eddie van Halen weten dat het geen grap was en dat “de groep kinderen van One Direction a-sociaal waren geweest tegen hem”.

Later liet hij nog een suggestie los waarom de Britse boy band zo zou heten: “They must call themselves that because all of their hair points in #OneDirection”.

Van Halen – Tattoo

YouTube player

Overzicht van Van Halen Nieuws 
Overzicht van One Direction Nieuws 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws · Van Halen Nieuws