Douwe Bob, Causes en Tangarine samen voor goede doel

Geschreven door op 9 februari 2017 om 17:12
Douwe Bob - persfoto Vereniging Nederlandse Openluchttheaters

Douwe Bob, Causes en Tangarine zullen samen een benefietconcert geven voor Alzheimer Nederland. Op woensdag 22 maart staan de artiesten samen in TivoliVredenburg.

Samen voor het goede doel

De drie Nederlandse acts staan dit voorjaar op het podium in Utrecht. Het concert wordt gehouden onder de noemer Live on Memory Lane. De opbrengsten van de avond gaan naar Alzheimer Nederland. Initiatiefnemer van het evenement is Robert van Ommen. De concertorganisator van onder meer Radiohead en Beyoncé werd zelf getroffen door de vervelende ziekte.

Kaarten voor het event

Kaarten voor het benefietconcert kunnen besteld worden via de site van Alzheimer Nederland:

Kaarten Live on Memory Lane

Live on Memory Lane

De vorige editie van Live on Memory Lane met The Kyteman Orchestra & Friends was een groot succes. Het evenement bracht maar liefst € 65.000,- op. Dit jaar is het de beurt aan Douwe Bob, Causes en Tangarine om Live on Memory Lane te verzorgen. Alle drie de acts hebben een eigen sound. Het duo Tangarine maakt subtiele folkrock, waar Causes voor het tegenovergestelde zorgt: breekbare indiepop met elektronische invloeden. Tot slot maakt countryrocker Douwe Bob het trio compleet!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.