`Meest complete André Hazes Biografie ooit’ komt morgen uit

Geschreven door op 10 september 2014 om 13:46
Holland Zingt Hazes, Andre Hazes in 1982 - Foto: Hans van Dijk - Bron: Wikimedia Commons

Exact tien jaar na de dood van volksheld André Hazes, brengt zijn oud-manager en bodyguard Jos van Zoelen een biografie uit met daarin het werkelijke levensverhaal van de zanger. Vanaf morgen ligt het boek in de winkel.

De nieuwe Biografie over de zanger heet ‘André Hazes & Ik’. Volgens Jos van Zoelen is dit de enige echte en juiste biografie over de Amsterdamse zanger ooit geschreven.

 

Het echte verhaal van André Hazes

Vijftien jaar lang was Jos van Zoelen de Personal manager, bodyguard en chauffeur van André Hazes. Dit is volgens hem langer dan de meeste huwelijken duren. Zeker de huwelijken van Hazes..

Jos van Zoelen was goed bevriend met de populaire Amsterdamse zanger. Volgens van Zoelen is het levensverhaal van Hazes in de loop der tijd een eigen leven gaan leiden. Zo lijkt er maar weinig aandacht te zijn voor de eerdere huwelijken van de zanger.

Het is volgens van Zoelen alsof Hazes nooit een ander leven heeft gehad voor Rachel. De twee oudste kinderen van André Hazes zijn volgens hem na de dood van hun vader weggepoetst. Hij vond het tijd om de ware feiten in een biografie te zetten.

andré hazes en ik

 

André Hazes & Ik

De nieuwe biografie over André Hazes bevat verhalen en herinneringen van een zestigtal vrienden, familieleden, muzikanten en zakenrelaties. De biografie genaamd André Hazes & Ik ligt vanaf morgen in de winkel.

Tip: Fans kunnen de 352 pagina’s dikke biografie ‘André Hazes & ik’ alvast reserveren via bol.com.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Hazes Nieuws · Artiesten · Nieuws