Ariana Grande voor extra concert naar de Ziggo Dome!

Geschreven door op 28 oktober 2016 om 10:27
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Heb jij geen kaartjes kunnen krijgen voor het concert van Ariana Grande in de Ziggo Dome? Dan is dit je kans! Op 16 mei staat de zangeres met een extra show voor haar ‘Dangerous Women Tour’ op het podium van de Ziggo Dome!

Ariana Grande in de Ziggo Dome

De zangeres staat op 14 mei al voor een show in de Ziggo Dome, maar omdat het concert zo snel uitverkocht was is, is er een extra concert toegevoegd! Op  16 mei staat Ariana ook op het podium van de Ziggo Dome met haar Dangerous Women Tour!

Kaarten voor Ariana Grande

Kaarten voor de extra show van Ariana zijn meteen in de verkoop gegaan! Tickets zijn onder andere beschikbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair

Ticketmaster

Secundair

Topticketshop Rang1tickets

Ariana Grande

De zangers werd bekend door haar acteerwerk in de Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat. In september 2013 bracht de zangeres haar debuutalbum Yours Truly uit. In 2014 bracht ze samen met Iggy Azalea de grote hit Problem uit. In Augustus 2014 bracht ze haar tweede album My Everything uit en afgelopen mei kwam haar derde album Dangerous Women uit.

Met een gelijknamige tour zal ze in mei 2017 het podium van de Ziggo Dome veroveren. De laatste keer dat de zangeres in Nederland was, was op 28 en 29 mei. De show op 29 mei was binnen 10 minuten uitverkocht en de extra show op 28 mei werd toegevoegd. Ook dit concert was binnen no-time uitverkocht.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.