Ariana Grande in de Ziggo Dome, hoe kom ik nog aan kaarten?

Geschreven door op 28 oktober 2016 om 10:17
Ariana Grande - Bron Flickr (Publiek Domein)

Ariana Grande is hot! Beide concerten in de Ziggo Dome waren binnen een paar uur compleet uitverkocht! Hoe kom je nu nog aan tickets?

 

Vroeg in de wachtrij

De langverwachte kaartverkoop van ´Dangerous Women Tour´ van Ariana Grande ging in oktober van start. Duizenden Ariana Grande fans stonden al vroeg in de (digitale) wachtrij om zo’n gewild kaartje te bemachtigen.

Ariana Grande uitverkocht

Het eerste concert van zondag 14 mei was een kwartier nadat de kaartverkoop van start ging volledig uitverkocht. Gelukkig werd vrijwel direct een extra optreden op 16 mei aangekondigd. De kaartverkoop van de extra show ging direct van start. Na 5 à 6 uur was ook dit concert volledig uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de kaartverkoop gemist, of is het niet gelukt om kaarten te reserveren? Geen paniek. Er zijn gelukkig een aantal manieren om alsnog aan een kaartje te komen. Je kunt  bijvoorbeeld een oproep plaatsen op je Facebookpagina of in het Facebookevent van één van de concerten. Je kunt ook even kijken of het optreden in België nog beschikbaar is.

Sowieso is het handig om alle mogelijke ticketshops te checken. Tickets voor Ariana Grande zijn o.a. te koop via de onderstaande verkooppunten:

Primair

Ticketmaster (uitverkocht)

Secundair

Topticketshop (beschikbaar)

Is het gelukt?

Heel veel succes! Laat je ons weten of het is gelukt om kaarten te bemachtigen?

Bron: Ticketmaster

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.