Usher vindt anderen inspireren het belangrijkst

Geschreven door op 27 september 2011 om 10:06
Usher - Fotocredits: US.Army - Flickr (CC BY 2.0)

Usher vindt nominaties, prijzen en awards niet belangrijk, hij vindt het veel belangrijker om anderen te inspireren.

Usher motiveert en inspireert

Usher liet weten aan Hello! Magazine dat hetgeen wat hem echt drijft het motiveren en inspireren van anderen is. De zanger heeft wereldwijd meer dan 65 miljoen albums verkocht en heeft daar ook de erkenning voor gekregen. Vele nominaties, prijzen en awards zijn uitgereikt voor zijn muzikale kwaliteiten. Echter zegt hij dat al die officiële erkenning hem weinig doet.

Usher vertelt: “Ik wil vooral heel creatief en open-minded zijn en in mijn dromen geloven. Ik wil graag dingen doen die voor anderen motiverend werken. Op dit moment betekent iets goeds doen voor anderen veel meer voor mij dan een award, nieuw album of nieuwe gadget.”

Verder vertelt de zanger dat hij veel musea bezoekt over de hele wereld. “Ik bezoek musea om me te ontspannen en inspiratie op te doen. Daarnaast hou ik ervan om met mensen te praten en me te verdiepen in hun levens en ervaringen. Laatst was ik in Parijs en heb ik het Louvre bezocht, dat vond ik geweldig!”

Usher – Yeah

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Usher Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...