John Legend voor concert naar Brussel

Geschreven door op 24 juni 2014 om 15:29
North Sea Jazz, John Legend - Fotocredits Lris Krug - Flickr (CC BY-SA 2.0)

 

John Legend komt naar België voor een concert. Op zaterdag 1 november geeft de zanger een optreden in Vorst Nationaal in Brussel. Het concert in de Belgische hoofdstad maakt deel uit van zijn All of Me Tour.

 

Het is alweer 4 jaar geleden dat John Legend een concert in Nederland gaf. De laatste keer gaf de populaire zanger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Wel was de soul zanger en pianist vorig jaar een van de hoofdacts op Rock Werchter.
De All of Me Tour van John Legend staat natuurlijk in teken van zijn megahit All Of Me. Deze single heeft maandenlang hoog in de internationale hitlijsten gestaan. Een uitstekende reden voor een tour door Europa.
Het lijkt er momenteel niet op dat John Legend ook een concert in Nederland zal geven. Wil je dit optreden niet missen? Dan zul je dus een bezoekje aan Brussel moeten brengen.

 

Voorverkoopinformatie John Legend
Tickets voor het concert van John Legend in Brussel gaan op vrijdag 27 juni om 11:00 uur in de voorverkoop. De voorverkoop loopt via de website van Sherpa. Kaarten voor John Legend kosten tussen de 41 en 65 euro.

Is het concert uitverkocht of heb je de voorverkoop gemist? Lohn Legend kaarten zijn nog wel te krijgen via secundaire ticketshops. kaartprijzen bij een secundair verkooppunt kunnen echter hoger zijn dan bij een primair verkooppunt. Wil je dit concert hoe dan ook niet missen? Dan kun je hier nog tickets kopen voor het concert van John Legend.

 

John Legend staat bekend om uitmuntende live-optredens. Bekijk hier een video van een live uitvoering van All Of Me, en beoordeel zelf.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · John Legend Nieuws · Nieuws