Engelse cultband The Streets in februari naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 mei 2018 om 10:18
Mike Skinner (The Streets) - Foto E Brikedal (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

The Streets komt volgend jaar weer naar Nederland! De Engelse cultband is in februari te zien op het podium van het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg. 

The Streets naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van The Streets! De Engelse cultband komt volgend jaar terug naar Nederland! Het hiphopproject van Mike Skinner staat op vrijdag 15 februari 2019 in TivoliVredenburg, Utrecht.

In april 2018 keerde de groep na meer dan vijf jaar afwezigheid terug voor een show in de Melkweg. Artiesten Nieuws was bij deze waanzinnige show en deed verslag.

Concertkaarten

Tickets voor The Streets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Vrijdag 18 mei om 10.00 uur start de verkoop van de kaarten.

Terugkeer

Rapper en multi-instrumentalist Mike Skinner begon zijn project in 2001. Een jaar later bracht de band het debuutalbum ‘Original Pirate Material‘ uit. In 2011 kwam het vijfde album ‘Computers and Blues‘ uit, waarna Skinner aankondigde te gaan stoppen.

Na een lange periode van stilte bleek het toch weer te kriebelen bij Mike. Onder de naam The Darker The Shadow The Brighter The Light bracht hij in 2017 weer nieuwe muziek uit. Niet lang daarna brachten ook The Streets twee nieuwe tracks uit genaamd ‘Burn Bridges’ en ‘Sometimes I Hate My Friends More Than My Enemies‘. De meest recente single is ‘The Escapist‘ en kwam gisteren uit.

YouTube player

Bron: Twitter, TivoliVredenburg 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.