White Lies in 2019 ook naar Oosterpoort Groningen

Geschreven door op 7 december 2018 om 12:05
White Lies, Foto: Guus Krol - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van White Lies! De indierockers staan in het voorjaar van 2019 in de grote zaal van de Oosterpoort te Groningen.

White Lies naar Oosterpoort

Het concert van White Lies in de Oosterpoort te Groningen vindt plaats op zaterdag 20 april 2019. Eerder al werd aangekondigd dat de indieband in 2019 ook optreedt in Paradiso, Doornroosje en De Effenaar.

UPDATE 11-12-2018: White Lies geeft op 21 april 2019 een optreden in het Paard te Den Haag. Tickets zijn reeds verkrijgbaar via Ticketmaster.

Concertkaarten

De kaartverkoop gaat op zaterdag 8 december 2018 om 10:00 uur van start. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Five

In februari komt het vijfde album van de mannen uit. ‘Five’ voelt voor de band, naar eigen zeggen, als een nieuw hoofdstuk in hun carrière:

This is a mile stone record for White Lies. It marks our decade as a band, which has pushed us to expand our sound and reach new territory artistically – it marks the start of a new and exciting chapter for us.”

 

Bron: Oosterpoort, Frontview-magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.