White Lies in 2019 naar Amsterdam, Nijmegen en Eindhoven

Geschreven door op 17 september 2018 om 12:48
White Lies, Foto: Guus Krol - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Fans van White Lies opgelet! De Indie rockers staan in de winter van 2019 op het podium van Doornroosje Nijmegen, Paradiso Amsterdam en De Effenaar in Eindhoven.

White Lies naar Nederland

De band White lies treedt begin 2019 maar liefst drie keer op in Nederland. Naar aanleiding van het aankomende album: ‘Five’ gaan de mannen op tournee. Bekijk hieronder een overzicht van de bevestigde speeldata en -locaties.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 21 september 2018. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster. Zijn de concertkaarten uitverkocht? Kijk hier.

Nieuw album: ‘Five’

De muzikale ”break” na het in 2016 uitgekomen album Friendsis voorbij. Tijd voor nieuwe muziek dus! De release voor de plaat ‘Five’ staat gepland op 1 februari 2019.

In de nacht van 17 september 2018 is het nieuwste nummer ‘Time To Give’ aangekondigd op Twitter.

White Lies

De post-punk band bestaat uit leden: Harry McVeigh, Charles Cave en Jack Lawrence-Brown. Voor 2007 stonden de mannen bekend als Fear Of Flying. In 2009 brachten de rockers debuutalbum ‘To Lose My Life’ uit onder hun nieuwe naam.

 

Bronnen: Paradiso, Whitelies.com, Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.