Walk Off The Earth-bandlid Mike ‘Beard Guy’ Taylor overleden

Geschreven door op 31 december 2018 om 10:09
Mike Taylor (Walk Off The Earth) - Foto: tjchampagne (Flickr, CC BY 2.0)

Mike Taylor, multi-instrumentalist van de Canadese band Walk Off The Earth, is overleden. De band laat middels een statement weten dat Taylor een natuurlijke dood stierf.

Mike ‘Beard Guy’ Taylor overleden

Triest nieuws voor de Canadese band Walk Off The Earth en al zijn fans. Multi-instrumentalist Mike Taylor is overleden. De band plaatste in de nacht van 30 op 31 december een statement op Facebook, waarin het trieste nieuws gedeeld werd.

Taylor, die de bijnaam ‘Beard Guy’ had, stierf een natuurlijke dood in zijn slaap, zo laat zijn band weten in het gedeelde statement.

Walk Off The Earth

Het Canadese Walk Off The Earth verwierf enorme bekendheid met zijn YouTube covers. De band ging in 2012 viral met de inmiddels wereldberoemde cover van Gotye’s ‘Somebody That I Used To Know’, die de vijf bandleden op één gitaar speelden. Deze video is inmiddels ruim 185 miljoen keer bekeken op YouTube.

De band bracht sindsdien meerdere albums uit met eigen materiaal. In Nederland stonden de muzikanten de afgelopen jaren al op verschillende grote podia, waaronder de Main Stage van Pinkpop in 2016 en AFAS Live in 2018.

YouTube player

 

Bron: Facebook @walkofftheearth

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · walk off the earth nieuws