ZAYN brengt na drie jaar gloednieuwe albums uit

Geschreven door op 14 december 2018 om 14:02
Icarus Falls, Zayn - Fotobron: bol.com

Na drie jaar komt ZAYN met gloednieuwe albums. ‘Icarus Falls’ wordt op twee manieren met verschillende tracks uitgebracht.

Nieuwe albums ZAYN

Nieuw materiaal heeft even op zich laten wachten, maar na drie jaar komt ZAYN dan eindelijk met nieuwe muziek. De in totaal eenenveertig tracks zijn verdeeld over twee verschillende albums, die allebei de naam ‘Icarus Falls’ dragen. Vanaf vrijdag 14 december 2018 is de digitale versie van het album te beluisteren op Spotify. De plaat bevat maar liefst zevenentwintig tracks. Voor twee van de nummers heeft de zanger de handen ineen geslagen met Nicki Minaj en Timbaland.

Beluister hier de tracks op de digitale versie van ‘Icarus Falls’:

Fysieke versie

Het fysieke album gaat een week later, op vrijdag 21 december 2018, in de verkoop. De plaat bevat veertien andere nummers dan de digitale versie en heeft een andere hoes. Wel draagt het dezelfde naam ‘Icarus Falls. Het album is nu al te reserveren.

Tracklist

 1. The Flute Song
 2. Outlaw
 3. Kill Them All
 4. Missin You Crazy
 5. Voicemail
 6. Parkstone Drive
 7. Begging You
 8. Serious
 9. Keep My Wits
 10. Our Time
 11. From A Distance
 12. Last Forever (ft. Rick Ross & Snoop Dogg)
 13. Keep It Pushin (ft. Mahalia)
 14. Zayn – Fuck That

Icarus Falls

Eind 2016 vertelde ZAYN in een interview met SiriusXM dat hij snel nieuwe muziek zou uitbrengen. Pas twee jaar later kwam de zanger met de opvolger van zijn debuutsoloalbum ‘Mind of Mine. De release van het tweede album stond gepland voor september 2017. In deze tijd liep de relatie van de artiest en topmodel Gigi Hadid op de klippen. Het grootste deel van de nummers gaat over Gigi, waardoor de muzikant het te pijnlijk vond om het in die tijd uit te geven.

One Direction

Eerder kwam ZAYN al in opspraak na de release van de single ‘Good Years’. In dit nummer haalt de zanger uit naar zijn oud-bandleden van One Direction. Zo zingt hij dat hij liever ergens anders was dan in de band, dat zijn ex-collega’s om niks en niemand gaven in die tijd en dat er veel te veel drank en drugs werden gebruikt. Ook zingt hij: “I pray to God I didn’t waste all my good years.” ZAYN maakte eerder al bekend dat als hij de kans had het opnieuw te mogen doen, hij niet voor 1D had gekozen. Ook zou hij geen vrienden hebben gehad in zijn 1D-dagen.

De felle teksten in het nummer werden ook opgemerkt door Louis Tomlinson, die nogal in de war was.


Beluister hier het nummer:

 

Bron: Spotify, Panorama, SiriusXM, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.