Zayn Malik “Ik had geen vrienden bij One Direction.”

Geschreven door op 7 november 2018 om 14:03
Zayn Malik - Foto: Miller Mobley - Wikimedia Commons

Zayn Malik, ex-bandlid van One Direction heeft tijdens zijn carrière geen goede vrienden met de rest van de band kunnen maken. Dat liet de zanger weten in een interview met tijdschrift Vogue. 

Zayn Malik op een eigen eiland

In een interview met Vogue kijkt de zanger nogmaals terug op zijn tijd bij One Direction. Daarin zegt Zayn dat hij nooit echt goede vrienden is geworden met de andere bandleden, omdat de zanger altijd een beetje een eigen eiland was, en dat het contact momenteel volledig verbroken is.

“I ain’t spoke to any of them for a long time, to be honest with you. That’s just the way it is. There’s things that happen and things that were said after I left… Snide things. Small things that I would never have expected.”

Geen fijne tijd

Zayn Malik verliet One Direction in het voorjaar van 2015 en liet kort daarna al weten dat hij niet alleen maar goede herinneringen had aan zijn carrière bij de Britse boyband. Zo had Malik tijdens zijn 1D-periode last van een eetstoornis, podiumangst en de beperkte artistieke vrijheid in de boyband. Zayn laat zich echter duidelijk niet tegenhouden door negatieve ervaringen uit het verleden en richt zich momenteel op zijn succesvolle solocarrière.

Bron: Vogue.co.uk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.