Bryan Ferry voor concertreeks naar Nederland

Geschreven door op 30 november 2015 om 10:49
Bryan Ferry - Foto: Eva Rinaldi (Flickr, CC BY-SA 2.0)

Bryan Ferry, bekend van Roxy Music, komt volgend jaar naar Nederland. De muzikant geeft in het najaar van 2016 meerdere optredens.

Concertreeks

Na de succesvolle Avonmore Tour in 2015, zal Bryan Ferry komend jaar meerdere concerten in Nederland geven. Op 29 september staat een eerste concert in ons land gepland: de muzikant staat op die dag in Paradiso Amsterdam. Daarna zal De Vereeniging in Nijmegen (1 oktober), Martiniplaza in Groningen (3 oktober) en Carré in Amsterdam (5 oktober) bezocht worden. De shows worden in intieme setting gespeeld, aldus deelnemende theaterzalen.

Tickets

Kaarten voor Bryan Ferry worden verkocht via de deelnemende concertzalen aankomende woensdag 2 december om 10.00 uur. Meer informatie over de komende concertreeks is op de site van de artiest te vinden.

Legende

De Britse musicus wordt door velen als legendarisch aanschouwd. Niet alleen vanwege zijn bijdrage in de artrockgroep Roxy Music: zijn solo-carrière was minstens zo succesvol. Maar liefst vijftien soloplaten werden uitgebracht, waarvan Boys and Girls de bekendste is.

 

Bron: Bryan Ferry

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · ·