Nieuwe verzamel-cd met Bonnie St. Claire

Geschreven door op 28 november 2011 om 14:34
Bonnie St. Claire - Foto: AVRO | Beeld en Geluid - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Er is een nieuwe verzamel-cd met diverse artiesten uitgebracht door Carka Records CRM. Artiesten zoals o.a. Bonnie St. Claire staan hierop.

Bonnie St. Claire verzamel-cd

In 1966 werd Bonnie St. Claire ontdekt door Peter Koelewijn. Ze zong toen veelal Engelstalige repertoire. Haar bekendste single uit die tijd was de rockballad ‘Tame Me‘. Later ging Bonnie samenwerken met de popgroep Unit Gloria.

Eind jaren 70 heeft Bonnie St. Claire diverse Nederlandstalige nummers op haar naam staan.
Bekende zijn onder andere ‘Bonnie Kom Je Buiten Spelen‘, ‘Jij en Ik‘, ‘Sla Je Arm Om Mij Heen‘, ‘Pierrot‘ en ‘Dr. Bernhard‘ samen met Ron Brandsteder.

Nu is er een nieuwe verzamel-cd uitgekomen genaamd ‘Spring Music‘. Op dit album staat het bekende nummer ‘Pierrot‘. Naast deze hit staan er andere nummers op van artiesten als Ronnie Tober, Erwin Fillee, Willeke D’estell, Ben en Carmen Steneker.

De verzamel-cd is samengesteld door Karel Hellebrekers en uitgebracht door Carka Records CRM met dank aan Universal Music.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.