Daft Punk werkt aan nieuw album met Paul Williams

Geschreven door op 22 maart 2012 om 11:28
Daft Punk - Credits: James Whatley via Wikimedia Commons [CC BY 2.0]

Het Franse electro-duo Daft Punk werkt momenteel aan een nieuw album, en wel met niemand minder dan Paul Williams. De bekende songwriter en composer voor o.a. ‘The Carpenters’ en de laatste film van ‘The Muppets’ maakte dat bekend in een interview in ‘The Hollywood Reporter’.

Williams, die onlangs dus nog de muziek maakte voor de film ‘The Muppets’ gooit het nou over een anderen boeg. De 2 Fransen uit Parijs zouden inmiddels al een aantal nummers opgenomen hebben met de bekende Barbra Streisand-producer.

Volgens het interview spreekt Williams momenteel nog over een ”couple of tunes” en dat hij er verder niet veel aan kwijt wilt. De beide heren hebben hem namelijk verzocht om een mediastilte in te lassen totdat het album uit is.

Toch sprak de Amerikaan zich uit over het inmiddels legendarische duo, hij vindt beide heren ”amazingly brilliant” en hij vindt het tof dat zij zich anoniem vertonen in de media. De electronica-muzikanten staan namelijk bekend om altijd grote helmen op hun hoofd te hebben bij optredens.

Daft Punk brak in 1997 door met het hitalbum ‘Homework’ en scoorde hits als ‘Around The World’, ‘Aerodynamic’ en ‘Human After All’. Afgelopen jaar nog maakte zij de soundtrack voor de film TRON:Legacy.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Daft Punk Nieuws · Nieuws