Early Bird-kaarten Solar Weekend verkocht

Geschreven door op 22 december 2014 om 12:40
Mainstage @ Solar Weekend Festival - Fotocredits Hank Kooijmans - (Persbericht MyNewsDesk)

De Early Bird-tickets voor Solar Weekend 2015 zijn helemaal uitverkocht. Dit jaar staat het thema ‘cinema’ centraal. Het populaire festival vindt plaats op 30, 31 juli en 1 en 2 augustus 2015 aan het recreatiestrand, de Maasplassen Roermond.

Meer dan muziek

Solar Weekend heeft ook dit jaar weer een breed muzikaal programma met onder meer hiphop, pop, techno en zelfs klassiek, maar het festival is veel meer dan muziek alleen; het is een ontdekkingsreis met theater, muziek en andere kunstvormen.

‘Solar’ staat bekend als een van de creatiefste festivals van Europa vanwege de vele samenwerkingen met creatieven. Ook dit jaar daagt het festival kunstenaars en creatieve collectieven uit om zich uit te leven. Aan de vorige editie van Solar Weekend hebben ruim twaalfhonderd creatieve deelnemers meegebouwd. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 1 februari 2015 inschrijven via de festivalwebsite.

Mainstage @ Solar Weekend Festival - Fotocredits Hank Kooijmans - (Persbericht MyNewsDesk)

Mainstage @ Solar Weekend Festival – Fotocredits Hank Kooijmans – (Persbericht MyNewsDesk)

Cinema

Het creatieve Solar Weekend kleurt haar festival in middels een jaarlijks thema. Dit jaar is dat thema “Cinema”. Het thema is gedurende het hele festival overal terug te vinden. Maak een wild rondje door het Wilde Westen, beleef avonturen in het rauwe Waterworld, stap in het gekkenhuis van One Flew Over The Cuckoo’s Nest of ga ouderwets apenkooien in Planet Of The Apes. Tevens haakt Solar Weekend op de festivalwebsite geregeld in op het thema. Zo vertelt elke maand een artiest over zijn of haar favoriete filmervaringen.

Kaartverkoop Solar Weekend

Vanaf vrijdag 19 december zijn de tickets te koop. Bezoekers kunnen onder andere kiezen tussen een ‘Holiday Ticket’ van 3 of 4 Dagen, die respectievelijk 115 en 135 euro kosten. Ook is het mogelijk om een Weekend Ticket of Dag Ticket te kopen voor 79 euro en 49 euro. Tickets zijn te verkrijgen via de festivalwebsite www.solarweekend.com.

Solar Weekend vindt komend jaar voor de elfde keer plaats bij recreatiestrand “De Weerd” in Roermond. Het festival staat bekend als een van de meest creatieve festivals van Europa. Solar Weekend is meer dan muziek alleen: een totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

  • That’s a subtle way of thnkiing about it.

    Alan 12 november, 2015 04:37 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Solar Weekend Nieuws