Anastacia brengt verzamelalbum uit

Geschreven door op 31 oktober 2015 om 14:44

Anastacia brengt op 6 november “Ultimate Collection” uit, een verzamelalbum waarop haar grootste successen & nieuwe liedjes te horen zijn.

TERUGKEER NAAR SONY MUSIC

Het afgelopen jaar was de Amerikaanse zangeres druk bezig met “The Resurrection Tour” waarmee ze ook de Amsterdamse Paradiso (oktober 2014) mee bezocht. Daarnaast keerde ze – na een afwezigheid van negen jaar – afgelopen zomer terug bij Sony Music Entertainment, het platenlabel waarmee ze vanaf 2000 wereldwijd succes mee boekte.

SUCCES EN PERSOONLIJKE TEGENSLAGEN

Anastacia scoorde vanaf haar doorbraak verschillende hits, bracht 5 studioalbums uit en sleepte diverse onderscheidingen binnen. Ook tourde ze meerdere malen met veel succes de wereld rond met spetterende concerten. Op persoonlijk vlak kreeg de Amerikaanse nogal wat voor de kiezen. Zo werd bij haar tot twee maal toe de ziekte borstkanker geconstateerd. Beide keren wist de zangeres de ziekte met succes te overwinnen.

NIEUW VERZAMELALBUM VAN ANASTACIA

Om haar vijftien-jarige carrière te vieren, bleek het tijd voor een nieuw verzamelalbum. Op “Ultimate Collection” staan hits als ‘’I’m Outta Love”, “Not That Kind”, “Paid My Dues” en “Left Outside Alone”, maar ook duetten met Ben Moody en Eros Ramazzotti. Daarnaast telt de tracklist ook twee nieuwe liedjes: het nieuw geschreven “Take This Chance” (wat de eerste single van dit album is) en “Army Of Me” (wat in 2012 al door Christina Aguilera werd opgenomen voor haar album “Lotus”). Of de zangeres binnenkort met een album komt bestaande uit enkel nieuwe liedjes en een bijhorende tour is nog niet bekend.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Stefan Ketelaar

Stefan Ketelaar, blogger bij artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Albumreleases · Anastacia Nieuws · Artiesten · Nieuws