Ozzy Osbourne moet Europese tour opnieuw uitstellen

Geschreven door op 10 oktober 2019 om 11:46
Ozzy Osbourne - Foto: Focka (Flickr CC BY-ND 2.0)

Ozzy Osbourne heeft zijn tour door Europa uitgesteld. De iconische zanger is nog altijd herstellende van een nekblessure en ziet zich genoodzaakt om de shows te verschuiven.

Ozzy Osbourne moet tour uitstellen

Slecht nieuws voor fans van Ozzy Osbourne! De 70-jarige zanger heeft zijn afscheidstour door Europa opnieuw moeten uitstellen. ‘The Prince of Darkness’ is nog altijd herstellende van letsel in zijn nek, dat hij eerder dit jaar opliep na een val. Osbourne kondigt het slechte nieuws middels een video op Facebook aan. Er stond geen Nederlands concert op het programma.

“Het duurt langer dan verwacht”

“Ik ga niet dood, ik ben aan het herstellen, maar het duurt wat langer dan verwacht”, vertelt de zanger in de video. “Ik ben het zat om de hele dag in een fucking bed te liggen. Ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan, maar we moeten nog iets meer geduld hebben.”

Ozzy, die in de video zegt dat hij inmiddels ‘meer bouten en moeren in zijn nek heeft dan in zijn auto’, laat weten dat hij er nog niet klaar voor is om weer de weg op te gaan: “Ik ga niet met pensioen, ik heb nog shows die ik moet spelen. Wanneer ik terug kom, wil ik er 100% klaar voor zijn om je weg te blazen.”

Nieuw album

De voormalig Black Sabbath-frontman, die zijn fans hartelijk bedankt voor het geduld, laat in de video tevens weten dat er een nieuw album van hem aankomt. De zanger sprak in september met het Britse medium ‘The Sun’ en liet destijds al weten dat de nieuwe plaat zijn ‘beste album tot nu toe’ gaat worden. Er zijn nog niet veel details over het nieuwe album bekend, maar volgens Ozzy zal de plaat negen tracks bevatten.

 

Bron: Facebook, The Sun

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Ozzy Osbourne Nieuws