Zuid-Afrikaanse rockers van Seether in september naar Nederland

Geschreven door op 28 maart 2017 om 10:26
Seether - Foto Abby Gillardi - CC BY 2.0

De Zuid-Afrikaanse band Seether komt naar Nederland! Op vrijdag 22 september staan de rockers op het podium van de Melkweg in Amsterdam. Een dag later staat de band in Groningen. Tot slot doen de heren op 24 september 013 in Tilburg aan.

Seether naar Nederland

De Zuid-Afrikaanse rockers van Seether komen in september naar Nederland! De band, die bekend staat om haar post-grunge- en alternatieve metal sound, betreedt op vrijdag 22 september het podium van de Melkweg in Amsterdam. Zaterdag 23 september worden bezoekers in De Oosterpoort te Groningen getrakteerd op het bezoek van de heren. Op zondag 24 september is het de beurt aan Tilburg, dan staat de band in 013.

Tickets voor de shows

Kaarten voor de shows zijn zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Melkweg De Oosterpoort (31-3) 013 (vanaf 31-3)

Secundair:

Concertkaarten

‘Poison The Parish’

De Zuid-Afrikaanse band zag in 1999 het daglicht. Sindsdien behaalden de heren grote successen. Zo werkte het trio samen met zangeres Amy Lee van Evanescence en ging het zelfs op tour met deze band. In mei komt het nieuwe album van de band uit, getiteld ‘Poision The Parish’.

Bron: 013 en Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.