Geri dankt leven aan Robbie Williams

Geschreven door op 26 maart 2010 om 18:06
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Ex-Spice Girl Geri Halliwell zegt dat ze haar leven te danken heeft aan ‘Take Thatter’ Robbie Williams. ‘Hij heeft waarschijnlijk mijn leven gered’.

Persoonlijke problemen voor Geri Halliwell

De ex- Spice Girl leed aan een zware eetstoornis, waardoor ze veel at en alles daarna weer overgaf. ‘Robbie zei dat ik echt naar een kliniek moest om hulp te zoeken. Hij heeft waarschijnlijk mijn leven gered.’Geri legde tijdens het programma Piers Morgan’s Life Stories haar hart op tafel en vertelde onder meer dat ze er waarschijnlijk niet meer was geweest als Robbie Williams niet had ingegrepen.

De twee werden erg close in de periode nadat Geri haar band verliet en zich eenzaam voelde. ‘Ik had het idee dat niemand me begreep behalve Robbie, omdat hij hetzelfde had meegemaakt met Take That. We voelden elkaar goed aan. Ik zal het altijd moeilijk blijven hebben met de strijd tegen gewicht, maar ik ben nu gezond en gelukkig.’

Bron: Telegraaf.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.