Paul McCartney Concert binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 13 maart 2015 om 11:48
Paul McCartney - Foto: Jimmy Baikovicius (Flickr, license CC BY-SA 2.0) verkleind

Het concert van Paul McCartney op 7 juni in de Ziggo Dome op was vanmorgen binnen 15 minuten volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?

Update: Er is zojuist een extra concert aangekondigd op 8 juni.

Fans hebben er een eeuwigheid op moeten wachten. Vanmorgen ging het langverwachte concert van ex-Beatle Paul McCartney dan eindelijk in de voorverkoop. Over de populariteit van McCartney valt niet te twisten. Binnen 15 minuten waren alle tickets voor het concert volledig uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je de voorverkoop van vanmorgen gemist, en wil je dit concert absoluut niet missen? Dan is er gelukkig nog wel een manier om aan tickets te komen. Op deze site worden op dit moment nog een beperkt aantal tickets aangeboden.

Paul McCartney Concert Uitverkocht

Op zondag 7 juni 2015 staat levende legende Paul McCartney in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het uitverkochte concert in Amsterdam, is één van de negen bijzondere optredens in plaatsen die hij tijdens deze tournee nog niet bezocht. De online kaartverkoop verliep via de website van Ticketmaster. Heb jij een ticket kunnen bemachtigen?

 

Unieke Live-Ervaring

Het optreden van Paul McCartney is een vrij unieke gebeurtenis. De laatste keer dat de voormalig Beatle in Amsterdam optrad was tijdens zijn tournee met Wings in 1972.

McCartney staat bekend om zijn uitmuntende Live-performance. De live-ervaring van een McCartney concert is een ervaring die alle muziekliefhebbers minstens één keer in hun leven moeten meemaken. Naast een geweldige show staat de rocker er tevens om bekend dat zijn concerten lang duren.

Paul McCartney Out There Tournee

Het concert in de Ziggo Dome is onderdeel van de Out There Tournee. Sinds de Kick-off 18 maanden geleden hebben  bijna twee miljoen mensen de show gezien. Paul McCartney en zijn band hebben tot nu toe 64 concerten in 12 verschillende landen gegeven. Met zijn band (bestaande uit: Paul ‘Wix’ Wickens (keyboards), Brian Ray (bass /gitaar), Rusty Anderson (gitaar) en Abe Laboriel Jr (drums)) speelt de rocklegende inmiddels tien jaar samen. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld en dat is terug te zien in de show.

De Out There tournee staat garant voor een indrukwekkende show. Kosten nog moeite zijn gespaard om de fans een geweldige avond te bezorgen. Gigantische schermen met unieke video-inhoud zorgen voor een ultieme concert ervaring. Daarnaast vliegen de lasers en het vuurwerk rond de oren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Zet het concert dan snel op je Bucketlist voordat het te laat is!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.