Gavin DeGraw concerten 2012

Geschreven door op 22 november 2011 om 16:24
Gavin Degraw - Fotocredits Jeff Turner - Flickr (CC BY 2.0)

Gavin DeGraw komt begin volgend jaar naar Nederland om twee concerten te geven. De zanger treedt in februari op in Amsterdam en Groningen.

Gavin DeGraw concerten

Op 8 februari 2012 geeft Gavin een concert in de Melkweg, Amsterdam. De volgende dag (9 februari 2012) staat hij in de Oosterpoort, Groningen. Tickets voor deze concerten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Ticketmaster!

Gavin begon met zingen en piano spelen toen hij acht jaar oud was. In 2003 bracht Gavin zijn eerste debuutalbum uit en hiermee werd hij redelijk bekend. In Nederland brak hij echter in 2008 pas echt door met de hits ‘In Love With A Girl‘ en ‘She Holds A Key‘. Sindsdien heeft DeGraw uitverkochte concerten gegeven op onder andere Pinkpop en in de Heineken Music Hall, Paradiso en Watt.

*UPDATE* Is het uitverkocht? Gelukkig zijn er bij veilige ticketmarktplaatsen nog tickets te koop. Een goede optie voor als je het concert echt niet wilt missen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: piano noten - piano noten – Latest Pianospelen News - .Piano Leren Spelen.net | .Piano Leren Spelen.net

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.