Tyler Childers in 2020 naar Doornroosje en Paradiso Noord

Geschreven door op 24 juli 2019 om 12:38
Tyler Childers - Foto: Tom Hilton (Flickr, CC BY 2.0)

Singer-songwriter Tyler Childers komt volgend jaar naar Nederland! De Amerikaanse muzikant geeft begin 2020 shows in Doornroosje Nijmegen en Paradiso Noord in Amsterdam.

Tyler Childers naar Doornroosje en Paradiso Noord

De 28-jarige Tyler Childers staat bekend om zijn rauwe, met whiskey doordrenkte stem en ‘southern storytelling’. Begin 2020 brengt Childers zijn mix van traditionele bluegrass, folk en country naar Nijmegen en Amsterdam. De singer-songwriter betreedt op woensdag 22 januari het podium van Doornroosje, waarna hij een week later, op woensdag 29 januari, naar Paradiso Noord komt.

Concertkaarten

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 26 juli in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de websites van Doornroosje en Paradiso. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Country Squire’

De 28-jarige Childers wordt door kenners binnen het country/roots-genre al tot de nieuwe generatie grote namen binnen de scene gerekend, samen met andere grootheden als Chris Stapleton en Sturgill Simpson. De singer-songwriter brak in 2017 definitief door met zijn album ‘Purgatory’. In augustus brengt Tyler de opvolger van deze plaat uit. Zijn nieuwe studioalbum, genaamd ‘Country Squier’, komt op vrijdag 2 augustus uit.

YouTube player

 

Bron: Doornroosje, Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.