Hungry Music On Tour naar Amsterdam, Utrecht en Tilburg

Geschreven door op 20 september 2018 om 17:22
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Het hippe technolabel Hungry Music komt eind 2018 naar Nederland! De Franse groep speelt in Amsterdam, Utrecht en Tilburg.

Shows van Hungry Music

Worakls, N’to, Joachim Pastor en Stereoclip geven meerdere keren een show in Nederland. Dit zijn de plaatsen waar de ‘masters of melody’ gaan performen:

  • Op donderdagavond 18 oktober 2018, zijn de muzikanten tijdens het grote festival ADE te vinden in de Westerunie. Tickets voor deze show zijn hier verkrijgbaar.
  • Op vrijdagavond 2 november 2018, staan de Fransen op de Main Stage van poppodium 013 in Tilburg. Tickets voor deze show zijn hier verkrijgbaar.
  • Op zaterdagavond 3 november 2018, sluiten de heren de optredens in Nederland af met een show in de Ronda van TivoliVredenburg te Utrecht. Tickets voor deze show zijn hier verkrijgbaar.

 

“We believe in melody, creative skills, and sound esthetic” – Hungry Music,hungrymusic.fr

Samenwerking

Hungry Music komt uit Frankrijk en vormt een platenmerk voor elektronische muziek. Het label is in 2014 opgericht door de vier artiesten: Worakls, N’to, Joachim Pastor en Stereoclip. Sinds 2015 geven de muzikanten ook live shows. Tijdens de concerten laten de vier mannen hun individuele tracks horen, maar treden ze ook samen op.

Check de onderstaande afspeellijst van Spotify voor een impressie:

 

Bronnen: Spotify, Wikipedia, hungrymusic.fr, 013.nl, TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.