Top 5 meest bijzondere feesten tijdens ADE 2018

Geschreven door op 6 september 2018 om 14:55
Into The Woods (ADE) - Fotocredits Djuna Vaesen (ArtiestenNieuws)

In oktober is het weer zo ver, Amsterdam Dance Event 2018 (ADE). Van woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober kun je in Amsterdam swingend van feest naar feest, op zoek naar bijzondere locaties en toffe dance-acts. 

Top 5 meest bijzondere ADE Events

Welke ADE shows mag je echt niet missen? Wij hebben voor jou de vijf meest unieke evenementen op een rijtje gezet!

5. AMF Festival

Zaterdag 20 oktober vindt een van de grootste ADE evenementen plaats: het Amsterdam Music Festival 2018 (AMF). Naast wereldartiesten David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike, zijn ook Axwell /\ Ingrosso en Lost Frequencies aanwezig. De thuisbasis van dit festijn is de Johan Cruijff Arena (Amsterdam Arena). Van negen uur ’s avonds tot 6 uur in de vroege ochtend kun je hier helemaal uit je dak gaan tijdens de grootste show van ADE. Wil je erbij zijn? Er zijn nog tickets!

4. Into The Woods Weekender

Het is de tweede keer dat Into the Woods tijdens ADE naar de NDSM komt. Het spectaculaire festival staat bekend om haar creatieve sfeer en bijzondere locaties. Op 19 en 20 oktober kun je vanaf 12 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds genieten van het unieke festivalterrein en de overdekte stages. Tickets voor de zaterdag zijn al uitverkocht, maar er zijn nog vrijdag- en weekendtickets beschikbaar. Bemachtig ze hier!

3. Scheepvaartmuseum

Een bijzondere locatie dit jaar is het Scheepvaartmuseum. Het is de eerste keer dat het museum onderdeel is van de programmering van ADE. Audio Obscura organiseert naast de Bijlmerbajes feesten en twee evenementen in het Centraal Station ook deze show. Voor dit bijzondere evenement heeft Audio Obscura Stephan Bodzin gevraagd voor een unieke liveset. Het mag dan zijn tiende show zijn op ADE, maar de eerste keer in zijn carrière dat hij een vier uur durende liveset draait. Tickets haal je hier!

2. Audio Obscura x Amsterdam Centraal Station

Daar zijn ze weer: Audio Obscura weet de link te leggen tussen verschillende artiesten uit de elektronische hoek en bijzondere locaties in Amsterdam. Niet alleen de Bijlmerbajes en het Scheepvaartmuseum worden onder handen genomen door deze creatieve organisator, maar ook het Centraal Station. Donderdag 18 oktober en vrijdag 19 oktober nemen Joris Voorn en Charlotte de Witte de touwtjes in handen in Lil’ Club in de Amstelpassage op het station. Lil’ Club is een ontmoetingsplek voor initiatieven van eigenzinnige kunstenaars en bijzonder ondernemerschap. Tijdens ADE verandert deze hotspot in een unieke feestlocatie. Tickets koop je hier!

1. De Bijlmerbajes

Een feest in de Amsterdam Bijlmerbajes is een lang gekoesterde droom van de organisatoren van Audio Obscura. Dit jaar wordt deze droom werkelijkheid: drie feesten op deze apocalyptische locatie. Op donderdag 18 oktober kun je hier artiesten vinden als Seth Troxler en Honey Dijon. Speedy J’s Label neemt vrijdag 19 oktober de stage onder handen. Zaterdag 20 oktober is het de avond van Nina Kraviz. Tickets voor deze feesten zijn helaas allemaal uitverkocht.

 

Bron: Het Parool, Amsterdam Dance Event 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.