James Bay brengt nieuw album in juni naar de Melkweg

Geschreven door op 8 maart 2018 om 10:44
James Bay - Foto: pitpony.photography (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

James Bay komt terug naar Nederland! De populaire Britse singer-songwriter reist in juni naar Amsterdam voor een show in poppodium de Melkweg.

James Bay naar de Melkweg

Goed nieuws voor fans van James Bay! De Engelse zanger en gitarist onthulde eerder deze week al bij Radio Veronica dat hij aankomende zomer op Lowlands te bewonderen is, maar voor dit zover is geeft hij eerst nog een eigen show in Nederland! James reist op maandag 11 juni naar Amsterdam waar hij het podium van de Melkweg betreedt.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de Brit zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Electric Light’

De 27-jarige muzikant brak in 2014 door met zijn singles ‘Let It Go’ en ‘Hold Back the River’. In 2015 verscheen zijn debuutalbum ‘Chaos and the Calm’ en in ditzelfde jaar mocht Bay mee op tour met grootheden als Taylor Swift en Hozier.

Inmiddels zit het tweede album er aan te komen! James brengt op 18 mei zijn nieuwe plaat ‘Electric Light’ uit en trakteerde zijn fans al op een aantal voorproefjes in de vorm van singles ‘Wild Love’ en ‘Pink Lemonade’.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.