Hit of Shit: Justin Timberlake releaset nieuwe single ‘Supplies’

Geschreven door op 18 januari 2018 om 15:38
Justin Timberlake - Foto: Themeplus - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Ongeveer twee weken geleden maakte Justin Timberlake bekend dat hij zijn nieuwe album ‘Man Of The Woods’ binnenkort uitbrengt. Inmiddels heeft hij de tweede single van dit album uitgebracht: ‘Supplies’!

Justin Timberlake – ‘Supplies’

Het vijfde album van Timberlake is in zicht en de zanger heeft opnieuw een single van deze nieuwe plaat uitgebracht! ‘Supplies’ verscheen op donderdag 18 januari, precies een week na de release van single ‘Filthy’. Hij maakte op woensdag 17 januari al bekend dat deze track zou verschijnen, door middel van een tweet.

De country-invloeden, waar de zanger in de albumtrailer van ‘Man Of The Woods’ naar hintte, zijn op beide nieuwe nummers nog niet echt terug te horen. De video lijkt kritiek te leveren op de problemen in de wereld en de maatschappij.

Zo zingt Justin: “I’ll be the lie when you can’t say it/ I’ll be the world when you need me/ I’ll be the generator, turn  me on when you need electricity/ Some shit’s about to go down/ I’ll be the one with the level head/ The world can end now/ Baby, we’ll be living in The Walking Dead.”

Hit of Shit

Wat vind jij van deze nieuwe track van JT? Laat het ons weten in de poll:

Man Of The Woods

‘Man Of The Woods‘ is het vijfde album van Timberlake, na zijn plaat ‘The 20/20 Experience’ uit 2013. Het album verschijnt op vrijdag 2 februari. De weken voor de daadwerkelijke albumrelease brengt de 36-jarige zanger iedere donderdag een nieuwe single van het studioalbum uit.

Justin is op zijn nieuwe plaat opnieuw geholpen door niemand minder dan Pharell Williams en Timbaland. Onlangs verscheen een mini-documentaire, waarin de drie artiesten het opnameproces achter de plaat uitleggen:

YouTube player

 

Bron: YouTube, Billboard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.