The Killers-frontman Brandon Flowers: “Fans hopelijk niet teleurgesteld”

Geschreven door op 20 september 2017 om 12:05
The Killers - Foto: Raph_PH (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

The Killers-frontman Brandon Flowers hoopt dat fans niet teleurgesteld zijn nu de band in een andere line-up zal gaan touren. Gitarist Dave Keuning en bassist Mark Stoermer maakten eerder bekend te stoppen met touren.

Brandon Flowers: “Fans hopelijk niet teleurgesteld in nieuwe line-up”

The Killers-zanger Brandon Flowers hoopt dat fans van de band niet teleurgesteld zijn nu het in een andere line-up gaat touren. Bassist Mark Stoermer liet in 2016 al weten voorlopig niet meer te willen touren. In augustus meldde ook gitarist Dave Keuning dat hij een tijdelijke pauze inlast. Hierdoor blijven enkel Flowers en drummer Ronnie Vanucci Jr. over.

Brandon hoopt dat fans niet teleurgesteld zijn door de nieuwe tour line-up van de band. In gesprek met The Daily Star zegt de zanger:

Ik hoop dat mensen blijven komen en niet teleurgesteld zijn, omdat we nog altijd ons hart in de shows stoppen. We hebben veel bloed, zweet en tranen in ons nieuwe album gestoken.

The Killers in Nederland

Onlangs werd bekend dat de rockers in februari aan een nieuwe Europese tour beginnen, waarbij Nederland niet overgeslagen wordt. Op woensdag 28 februari betreedt de band het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam, zonder gitarist Keuning en bassist Stoermer dus. Zij worden vervangen door gitarist Ted Sablay en bassist Jake Blanton.

‘Wonderful Wonderful’

De nieuwe tour van de band is ter promotie van haar nieuwe plaat ‘Wonderful Wonderful’. Het nieuwe album verschijnt op 22 september. Keuning en Stoermer zijn wel gewoon te horen op de nieuwe plaat. De band gaf haar fans de afgelopen weken al meerdere voorproefjes van het nieuwe album, in de vorm van de singles ‘The Man’‘Run For Cover’ en titeltrack ‘Wonderful Wonderful’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.