Britse singer-songwriter Tom McRae langs verschillende Nederlandse podia

Geschreven door op 13 april 2017 om 10:59
Tom McRae - Fotocredits: Hegyle - Bron: WikiMedia - (CC BY-SA 3.0)

De Engelse singer-songwriter Tom McRae komt met zijn tour langs verschillende Nederlandse zalen! De 48-jarige Brit geeft shows in Amsterdam, Utrecht, Groningen en Katwijk aan Zee.

Tom McRae naar Nederland

De Britse singer-songwriter Tom McRae komt naar Nederland! De zanger/gitarist geeft in september vier shows in verschillende Nederlandse zalen en poppodia. Tickets voor de tour gaan op zaterdag 15 april in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de websites van de podia.

Speellijst en kaartverkoop

McRae staat in september in de volgende zalen:

Zijn de tickets voor de show waar jij heen wilt uitverkocht? Probeer het dan eens bij een secundaire aanbieder van concertkaarten:

Concertkaarten

Tom McRae

Jeremy Thomas McRae Blackall, zoals de Brit echt heet, wordt door vakpers veelvuldig vergelijken met grootheden als Bob Dylan en Nick Drake. De singer-songwriter staat bekend om zijn meeslepende stem en poëtische teksten.

Dat McRae zeker geen kleintje is binnen de muziekwereld blijkt wel uit het feit dat hij onder meer genomineerd werd voor een Mercury PrizeQ Magazine Award en BRIT Award.

Bron: Persbericht Double Vee Concerts

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.