Oorspronkelijke UB40 naar Reggae Lake Festival in Amsterdam

Geschreven door op 21 december 2017 om 12:34
UB40 - Persbericht Reggae Lake (zie mail)

Uitstekend nieuws voor fans van UB40! De Engelse popgroep komt in augustus 2018 naar het Reggae Lake Festival in het Amsterdamse Gaasperpark.

UB40 naar Reggae Lake Festival

De reggae- en popgroep UB40 sluit op zaterdag 25 augustus 2018 de eerste dag van het Reggae Lake Festival af. Het event vindt, net als vorig jaar, plaats in het Gaasperpark in Amsterdam. De organisatie van het grootste reggae festival van het land, maakt voor het einde van dit jaar meer grote namen uit de reggae scene bekend.

TIP: Tickets voor Reggae Lake Festival zijn te koop via de website van het evenement.

Originele band

De originele formatie van de band bestaat uit; Ali Campbell (frontman), Astro (trompettist en zanger) en Mickey Virtue (keyboard). Frontman Ali Campbell verliet de band in 2008, waarna zijn broer Duncan de functie van leadzanger overnam. In 2014 pakte Ali weer de draad op met medeoprichters Astro en Virtue ‘om het erfgoed te redden‘ aldus Ali.

De popgroep, die is opgericht in 1978, stond met maar liefst 35 singles in de top 40 waarvan vijf nummer één hits. De hits ‘Red Red Wine‘ (1983), ‘I Got You Babe‘ (1985), ‘Sing Our Own Song‘ (1986), ‘Kingston Town‘ (1990) en ‘I Can’t Help Falling in Love‘ (1993) scoorde UB40 wereldwijde knallers.

YouTube player

 

Bron: Persbericht Reggae Lake

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Festivals · Nieuws · UB40 Nieuws