Heeft Zayn Malik de ogen van zijn vriendin Gigi Hadid laten tatoeëren?

Geschreven door op 16 januari 2018 om 14:48
ZAYN Malik - Fotocredits: Kurt Kulac - Bron: Wikimedia Commons

‘Pillowtalk’-zanger Zayn Malik heeft zijn lesje niet geleerd toen hij de naam van zijn ex-verloofde, Perry Edwards, op zijn arm liet tatoeëren. Nu heeft de zanger een paar ogen op zijn borst laten zetten, en die lijken verdacht veel op die van zijn vriendin Gigi Hadid.

Liet Zayn Malik de ogen van zijn vriendin tatoeëren?

Zain Javadd Malik, zoals de zanger echt heet, heeft naar verluidt de ogen van Gigi Hadid op zijn borst laten tatoeëren. Hij presenteerde voor het eerst zijn nieuwe tatoeage toen het 22-jarige model een video van haar shirtloze vriend op haar Instagram account plaatste.

Aanhangers van het stel twijfelen niet en weten zéker dat Zayn alweer een tattoo van zijn partner heeft genomen. De twee hebben nog niet gereageerd op de geruchten.

birthday boogie ???? @zayn

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Perrie Edwards tattoo

De voormalig One-Direction zanger heeft sinds eind 2015 een relatie met supermodel Gigi Hadid. De 25-jarige blies in 2015 zijn verloving met Perrie Edwards, van Little Mix, af. Malik had echter al een tattoo van een cartoon Perrie op zijn bovenarm laten zetten.

Ongeveer een jaar na de ‘break-up’, toen hij alweer zo’n zeven maanden met Gigi was, viel het fans op dat de zanger zijn Perrie tattoo heeft laten bedekken.

Feit of fictie

Denk jij dat de superster nogmaals zijn geliefde op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen? Laat het ons weten in de poll:

Bron: Instagram, Dailypaper

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.