Afscheidsshow Black Sabbath te zien in Nederlandse bioscopen!

Geschreven door op 3 juli 2017 om 11:48
Black Sabbath - YouTube screenshot Zakk Sabbath

Goed nieuws voor fans van Black Sabbath! Het afscheidsconcert van de legendarische metalband zal in de bioscoop te zien zijn! Op 28 september draait de concertfilm in de Nederlandse bioscopen.

Black Sabbath: The End of The End

Op 4 februari stond het legendarische Black Sabbath voor het laatst op het podium. De metalband gaf een spetterende show in thuisstad Birmingham en daarmee maakten Ozzy Osbourne en co. een einde aan een bijna vijftig jaar durende carrière. In maart kwam de definitieve bevestiging: Black Sabbath was gestopt.

Nederland werd helaas overgeslagen bij de afscheidstour van de rockers, maar nu is er toch goed nieuws voor de Nederlandse fans van de band! In april speculeerde gitarist Tony Iomi al over een mogelijke documentaire van de afscheidsshows en inmiddels is bekend dat er een concertfilm van de allerlaatste show van de iconische metalband aankomt!

Nederlandse bioscopen

De concertfilm zal op donderdag 28 september in verschillende Nederlandse bioscopen te zien zijn. Zo kunnen fans terecht in bioscopen in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven. Kijk voor meer informatie en de volledige lijst aan bioscopen op de website van de bijzondere film.

Bron: Twitter @BlackSabbath

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.