Kaartverkoop The Queen Experience van start

Geschreven door op 24 mei 2011 om 10:10
Bohemian Rhapsody - Queen - Bohemian Rhapsody - by Electra Records (eBay itemphoto frontphoto back) [Public domain], via Wikimedia Commons

In het kader van de 20ste sterfdag van Freddie Mercury zal de Queen tribute band, The Queen Experience, op vrijdag 18 november in Gelredome optreden.
De frontman van de rockband uit Groot Brittannië overleed op 24 november 1991 aan de gevolgen van AIDS. Het was niet bekend dat hij aan de ziekte leed. Dit werd echter pas bekend gemaakt kort voor zijn overlijden.

De frontman van The Queen Experience is de Amerikaan Joseph Clark. Hij begon 7 jaar geleden met het touren over de wereld door nummers van Queen te coveren. Daarnaast heeft hij ook een album opgenomen met nummers van Queen. Het wordt een eenmalige show in samenwerking met Radio 2 en Stop AIDS now.

Het optreden zal 2 uur in beslag nemen en wordt ondersteund door een symfonie-orkest van 150 leden. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws