DI-RECT dit najaar voor bijzondere show naar AFAS Live

Geschreven door op 28 februari 2017 om 11:51
Di-rect - Screenshot YouTube

Goed nieuws voor fans van DI-RECT! De Nederlandse rockband komt op vrijdag 3 november naar AFAS Live. Dit heeft de band bekendgemaakt in het tv-programma RTL Late Night.

DI-RECT in AFAS Live

Nederlandse rockband DI-RECT komt dit najaar naar AFAS Live! De band kondigde de grote show aan in het tv-programma RTL Late Night. Over de show zei frontman Marcel Veenendaal het volgende: “We zitten in een toffe flow op dit moment, een uitverkochte clubtour en veel enthousiasme vanuit onze achterban. Met het komende album hebben we een nieuwe norm voor onszelf gesteld, iedereen staat maximaal in zijn kracht. We kijken er onwijs naar uit om 3 november een bijzondere show te gaan doen in AFAS Live, waarvoor we alles uit de kast gaan halen met de energie die men van ons gewend is.”

Kaarten

Tickets voor de bijzondere show in de AFAS Live zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten DI-RECT

Secundair:

Kaarten DI-RECT

‘Rolling With The Punches’

De Nederlandse band komt dit jaar met een nieuwe plaat genaamd ‘Rolling With The Punches’. De eerste single van dit album, ‘Ricochet’, is al veelvuldig te horen op de radio. De show in AFAS Live is niet het enige optreden die de mannen dit jaar gepland hebben staan: de band trekt de komende weken langs vele Nederlandse popzalen.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.