[UPDATE] Saybia voor een concert naar Zoetermeer en Zwolle

Geschreven door op 3 mei 2016 om 10:56
Saybia - Diana Broeders, Fotograaf - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Saybia zijn in oktober weer in Nederland! Op 15 oktober in Zoetermeer en op 21 oktober in Zwolle.

Saybia

Saybia – Diana Broeders, Fotograaf – CC Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Concert

Saybia is op 27 mei te zien in Patronaat Haarlem en op 28 mei op Dauwpop in Hellendoorn. Saybia gaat in de herfst ook naar Zoetermeer. Op zaterdag 15 oktober treden ze op bij het cultuurpodium Boerderij. Daarnaast is de band ook te zien in Hedon Zwolle op vrijdag 21 oktober. Ze spelen in de Grote Zaal die vanaf 19:00 open is.

Update

De band komt op zaterdag 22 oktober ook naar Mezz Breda. Tickets voor het concert in Breda zijn verkrijgbaar op de site van Mezz. De voorverkoop begint op 7 mei om 10:00.

Tickets

De tickets voor het concert in Zwolle zijn vanaf zaterdag 7 mei verkrijgbaar om 10:oo uur. Deze zijn te vinden op de website van Hedon. Tickets voor het optreden in Haarlem en Zoetermeer kan je op Ticketmaster kopen. Kaartjes voor Dauwpop zijn helaas al uitverkocht. Mocht je ze dus ergens anders willen zien, is het een slim idee om snel kaartjes te kopen!

Saybia

Saybia is in 1993 opgericht. Sindsdien hebben ze 4 albums uitgebracht waaronder het nieuwe album No Sound from The Outside. Wellicht heb je het nummer The Day After Tomorrow gehoord waarmee ze doorbraken in Nederland. Anders kan je het hieronder horen. De Deense rockband is geen onbekende in Nederland. Ze zijn al voor meerdere optredens hier geweest. Saybia stond onder andere op Lowlands en Pinkpop. In 013 Tilburg hebben ze zelfs hun Live EP opgenomen.

Bron: Hedon, Boerderij, Mezz

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.