Indierocker Miles Kane in oktober naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 11 juni 2018 om 11:55
Miles Kane - Foto: Sylwia Sarama (Flickr, CC BY 2.0)

Miles Kane komt naar Nederland! De Britse indierocker reist aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in poppodium de Melkweg.

Miles Kane naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Miles Kane! De Britse singer-songwriter komt aankomend najaar naar Amsterdam voor zijn eerste eigen Nederlandse show in vijf jaar tijd! Kane, die naast zijn solowerk ook actief is als mede-frontman van The Last Shadow Puppets samen met Arctic Monkeys-zanger Alex Turner, staat op maandag 1 oktober in de Melkweg.

De nieuwe tour van de zanger staat geheel in het teken van zijn nieuwe plaat ‘Coup de Grace’, die op 10 augustus verschijnt.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Lang wachten

Fans van Miles hebben even moeten wachten op zijn terugkeer. De voormalig frontman van The Rascals gaf in 2013 zijn laatste eigen Nederlandse show in Paradiso, maar hier gaat binnenkort dus eindelijk verandering in komen. Tussendoor was de zanger overigens wel nog te bewonderen op Best Kept Secret (in 2014), en stond hij met The Last Shadow Puppets in 2016 in Paradiso en op Pinkpop.

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Miles Kane Nieuws