Madonna zorgt voor geluidsoverlast

Geschreven door op 8 september 2011 om 15:58
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De buren van Madonna hebben last! Ze klagen de zangeres aan wegens geluidsoverlast.De buren zijn het zat en slepen de zangeres voor de rechter.

De rechtszaak zat er al een tijdje aan te komen, ze heeft het willen laten seponeren maar dit verzoek werd niet gehonoreerd. De zangeres gebruikt haar appartement in New York als oefenruimte zegt buurvrouw Karen George. Ze hebben wel drie eer per dag last van de popdiva die met keiharde muziek staat te oefenen. ‘De muren schudden ervan’.

Toen in 2009 de buren eerder geklaagd hadden heeft Madonna al maatregelen genomen om dat geluidsoverlast te reduceren. Onvoldoende volgens de buren. Volgens de rechter hebben de buren een zaak. Daarnaast zal de zangeres nog door de vereniging van eigenaren van het gebouw worden gedagvaard. Madonna zou toch wel het geld hebben een fatsoenlijke oefenruimte te huren/kopen?

Madonna – Hung Up (video)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws