Billenknijper van Taylor Swift ontvangt bommelding in eerste werkweek

Geschreven door op 2 februari 2018 om 16:42
Taylor Swift - Foto: Uncertaint | Wikimedia Commons
Eerder klaagde Taylor Swift de radiopresentator David Mueller aan voor seksuele intimidatie. Hij zou in de billen van de popster geknepen hebben en verloor daardoor zijn baan. Nu is hij opnieuw aangenomen bij een radiostation en ontving hij op zijn eerste werkdag een bommelding.

Billenknijper van Taylor Swift ontvangt bommelding

Swift was totaal niet gediend van de handtastelijke radiopresentator. David Mueller werd ontslagen en moest na een rechtszaak een symbolische boete van 1 dollar betalen aan de steenrijke artiest.

‘Swifties’ zijn woedend dat Mueller inmiddels bij een ander radiostation is aangenomen. Het incident vond plaats in 2013, en op maandag 29 januari 2018 startte David als presentator bij radiozender KIX 92.7. Het duurde niet lang voor zijn verleden hem dwars kwam te zitten bij het uitvoeren van zijn nieuwe werkzaamheden: Hij ontving op woensdag 1 februari een dreigende e-mail met een bommelding.

Er bleken uiteindelijk geen explosieven in het pand aanwezig. De melding wordt echter wel nader onderzocht door de federale politie.

Onschuldig

David Mueller’s werkgever, Larry Fuss, kreeg tientallen berichten met kritiek op het feit dat hij Mueller een baan aanbood: “Ik kreeg telefoontjes en e-mails van mensen die zeiden: ‘Mijn oom heeft me misbruikt toen ik 14 was.’- Ik begrijp dat en het spijt me voor die mensen dat mee moesten maken, maar wat heeft dat met mij en David Mueller te maken?”

Fuss denkt dat David onschuldig is, en staat achter zijn keuze om hem een tweede kans te bieden. “Deze mensen willen de man het recht ontzeggen om zijn brood te verdienen, blijkbaar voor de rest van zijn leven,” zei Fuss, die zei dat hij geen plannen heeft om Mueller te ontslaan.

 
Bron: TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Taylor Swift Nieuws